Nasz cennik weselny
Mamy przyjemność zaproponować Państwu organizację przyjęcia weselnego w stylowych wnętrzach Bankietowej Sali Diamentowej, w pięknym naturalnym otoczeniu. Oferujemy najwyższy standard obsługi oraz wyśmienite dania tradycyjnej kuchni polskiej w nowoczesnym wydaniu.
Dysponujemy bazą noclegową dla ponad dwudziestu gości weselnych. Młoda Para otrzymuje w cenie apartament dla nowożeńców.
Przyjęcie rozpoczynamy od powitania Młodej Pary chlebem i solą oraz poczęstowania Nowożeńców oraz gości lampką wina musującego.
Wesele trwa do godziny 4 rano.
Oferujemy Państwu wybór menu weselnego w dwóch wariantach cenowych. Od najmłodszych gości tj. dzieci do lat 3 nie pobieramy opłat, dzieci w wieku do lat 10 płacą połowę ceny menu. Podobnie fotograf, kamerzysta oraz DJ/członkowie zespołu muzycznego objęci są zniżką o wartości połowy ceny menu.

I Menu weselne
Cena: 340 zł/os
Obiad
Zupa: Domowy rosół z makaronem
Drugie danie: Mięsa obiadowe 4 rodzaje (2,5 porcji na osobę):
- Kotlet de volaille z masłem i pietruszką
- Staropolskie zrazy w sosie własnym
- Filet z piersi kurczaka zapiekany z serem
- Stek wieprzowy nadziewany pieczarką, owinięty boczkiem
- Łosoś grillowany z sosem śmietanowo-koperkowym lub cytrynowym (za dopłatą 20zł/porcja)
Dodatki:
- Zestaw 2 rodzajów surówek serwowanych na zimno
- Buraczki zasmażane, marchewka z groszkiem serwowane na gorąco lub bukiet warzyw blanszowanych (do wyboru)
- Ziemniaki gotowane z koperkiem, ziemniaki opiekane
- Bufet deserowo-kawowy
- Panna Cotta, galaretka z owocami, mini serniczki na zimno, deser z tapioki na bazie mleczka kokosowego z musem owocowym
- Kawa, herbata bez ograniczeń
- Woda z miętą i cytryną bez ograniczeń
- Zimne przekąski
- Deska rozmaitości(sery, wędliny, kabanosy, winogrona)
- Nuggetsy z sosem Tysiąca Wysp
- Pasztet z żurawiną i kiełbaska firmowa
- Jajka na sałacie ze szczypiorkiem i majonezem
- Pstrąg wędzony lub śledzie w zalewie miodowo-żurawinowej
- Roladka z tortilli
- Sałatka grecka z grillowanym kurczakiem
Sałatka brokułowa z serem feta i ziarnami słonecznika
- Sałatka Caprese
- Firmowy smalec z marynatami
- Galaretka drobiowa
- Pieczywo mieszane, masło
I kolacja na gorąco
- Udko kurczaka po staropolsku z ryżem oraz warzywami
II kolacja
- Atrakcja kulinarna – szynka pieczona na płonąco podawana z kapustą zasmażaną i kopytkami w sosie rozmarynowym, serwowana na sali około godziny 22.00
- III kolacja (między 1.30 a 2.30)
- Barszcz czerwony z pasztecikiem lub żurek
II Menu weselne
Cena: 390 zł/os
Obiad
Zupa: Domowy rosół z makaronem lub krem z białych warzyw
Drugie danie: Mięsa obiadowe 4 rodzaje do wyboru (3,5 porcji na osobę):
- Kotlet schabowy tradycyjny
- Kotlet de volaille z masłem i pietruszką
- Staropolskie zrazy w sosie własnym
- Stek wieprzowy nadziewany pieczarką, owinięty boczkiem
- Udo z kaczki w pomarańczach
- Roladki drobiowe z fetą i pomidorami suszonymi
- Żeberka w sosie barbecue
- Łosoś grillowany z sosem śmietanowo-koperkowym lub cytrynowym (za dopłatą 20zł/porcja)
Dodatki:
- Zestaw 2 rodzajów surówek serwowanych na zimno
- Buraczki zasmażane, marchewka z groszkiem serwowane na gorąco lub bukiet warzyw blanszowanych (do wyboru)
- Ziemniaki gotowane z koperkiem, ziemniaki opiekane
- Bufet deserowo-kawowy
- Panna Cotta, galaretka z owocami, mini serniczki na zimno, deser z tapioki na bazie mleka kokosowego z musem owocowym
- Kawa, herbata bez ograniczeń
- Woda z miętą i cytryną bez ograniczeń
- Zimne przekąski
- Deska rozmaitości(sery, wędliny, kabanosy, winogrona)
- Befsztyk tatarski
- Trio w maladze – do wyboru schab ze śliwką, roladki z szynki faszerowane z serem lub pieczeń z kaczki
- Różyczki z łososia na mixie sałat z koperkiem
- Jajko w sosie tatarskim lub jajka na sałacie ze szczypiorkiem i majonezem
- Pstrąg wędzony lub śledzie w zalewie miodowo-żurawinowej
- Roladka z tortilli
- Sałatka brokułowa z serem feta i ziarnami słonecznika
- Sałatka Caprese
- Sałatka grecka z grillowanym kurczakiem
- Nuggetsy z sosem Tysiąca Wysp
- Galaretka drobiowa
- Pieczywo mieszane, masło
- I kolacja na gorąco
- Udko kurczaka po staropolsku i kolorowe szaszłyki z ryżem oraz warzywami
- II kolacja
- Atrakcja kulinarna – szynka pieczona na płonąco podawana z kapustą zasmażaną i kopytkami w sosie rozmarynowym, serwowana na sali około godziny 22.00
- III kolacja (między 1.30 a 2.30)
- Barszcz czerwony z pasztecikiem lub żurek
Poprawiny
Cena za wynajęcie sali: 5000zł
W trakcie poprawin serwujemy jedzenie, które pozostało z wesela.
Ponadto oferujemy:
- Obiad w kwocie 65zł/os:
- Żurek staropolski
- Kotlet po parysku (lub inny gatunek mięsa)
- Ziemniaki i surówki
- Żurek staropolski z jajkiem i kiełbasą 17zł
- Polskie pierogi w 4 odsłonach w formie bufetu:
– pierogi z mięsem
– pierogi z kapustą
– pierogi ruskie
– pierogi ze szpinakiem i fetą
Porcja 8 sztuk w kwocie 22zł.
- Oferta na życzenie:
- Stół wiejski – 35zł/os
- Pieczony dzik – 45 zł/os
- Pieczone prosię – 45 zł/os
- Fontanna czekoladowa – 15 zł/os
- Blacha ciasta – 140-160 zł
Prosimy o przygotowanie i dostarczenie własnych naczyń, pojemników na ciasta i pozostałe jedzenie z imprezy.x